Poniżej dowiesz się jak można trwale usunąć całe konto wraz z jego zawartością.

Usuwanie konta



Aby usunąć konto przejdź kolejno:

Ustawienia organizacji,
Zaawansowane,
Usuń organizację (całkowite usunięcie konta!)

Wybierz z listy powód dlaczego chcesz usunąć konto.
Wpisz hasło konta.
Kliknij Usuń.
Potwierdź usunięcie konta.

Po tej operacji Twoje konto zostanie całkowicie usunięte wraz ze wszystkimi danymi, bez jakiejkolwiek możliwości jego przywrócenia, nawet odpłatnie.
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!