Każdego użytkownika możesz Dezaktywować, aby nie miał już dostępu do konta i przestał wyświetlać się na listach.

Dezaktywacja



➡️ Na widoku Zespół kliknij w ikonę trzech kropek na wybranym użytkowniku i wybierz polecenie Dezaktywuj.

Po dezaktywacji użytkownik nie będzie mógł zalogować się do żadnej z naszych aplikacji i zostanie przeniesiony do grupy dezaktywowanych użytkowników.

Tą operację można cofnąć, w dowolnym czasie możesz reaktywować użytkowników i wysłać im nowe zaproszenie w celu dołączenia do zespołu.

Pamiętaj, dezaktywowani użytkownicy są nadal wliczani w Twój aktualnie wykupiony abonament.
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!