Wersja DEMO inEwi przeznaczona jest dla każdego użytkownika, który chciałby poznać jak wygląda przykładowo skonfigurowany system.

Co powinieneś wiedzieć o trybie DEMO?

Tryb DEMO aplikacji inEwi pozwala na przetestowanie wszystkich modułów tj. RCP, GRAFIK PRACY, URLOPY, DELEGACJE aplikacji inEwi, które są już wypełnione przykładowymi danymi.

Uruchamianie DEMO podczas zakładania konta.

Tryb DEMO służy do podejrzenia jak działa już skonfigurowany system inEwi.
Możesz dokonywać zmian oraz testować aplikację w trybie DEMO.
Tryb DEMO możemy włączyć tuż po założeniu konta.
Jeżeli nie włączymy trybu DEMO po utworzeniu konta, to w trakcie okresu testowego konta (14 dni od momentu rejestracji) tryb DEMO będzie dostępny do uruchomienia po kliknięciu w ikonę użytkownika (prawy górny róg aplikacji webowej).
W każdym momencie możesz przełączyć się pomiędzy trybem DEMO a swoim głównym kontem.
Poza możliwością przełączenia pomiędzy Twoim głównym kontem a kontem DEMO nie ma żadnych innych powiązań.

Jak włączyć DEMO.

Jak wyłączyć DEMO.

Wyłączenie DEMO.

Resetowanie DEMO do stanu początkowego.

Tryb demo w żaden sposób nie jest powiązany z twoim kontem głównym. Możesz bez obaw dokonywać na nim wszelkich zmian.

Jakie ograniczenia tryb DEMO posiada? W trybie DEMO:

Nie można dokonywać płatności, aby poznać jak działa system płatności w inEwi kliknij tutaj.
Nie można korzystać z powiadomień systemowych, aby poznać więcej szczegółów jak działają powiadomienia kliknij tutaj.
W trybie DEMO wyłączony jest system wiadomości, aby poznać więcej szczegółów jak działają wiadomości kliknij tutaj.
W trybie DEMO nie ma możliwości edycji/tworzenia uprawnień dla użytkowników, aby poznać jak działają uprawnienia kliknij tutaj.
Head-administrator konta w inEwi (założyciel konta) może uruchomić tryb demo.

Aplikacje mobilne w trybie DEMO

W trybie DEMO możesz przetestować jak działają nasze aplikacje mobilne inEwi RCP oraz inEwi Grafik Pracy, Rejestracja Czasu i Urlopy. Wystarczy zainstalować aplikacje na urządzeniu działającym w środowisku Android lub iOS i zalogować danymi własnego konta.

UWAGA! Po zakończeniu okresu testowego konta, tryb demo nie będzie już dostępny – system automatycznie dezaktywuje tę funkcjonalność.
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!